Theater in de Kerk dit jaar in Breda

bibliodrama theater in de kerk 2016Na wederom een succesvolle Theater in de Kerk productie, en vooral ook een hele mooie dag, wordt er ook in 2016 een Theater in de Kerk georganiseerd. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 16 april 2016 in de Mariakerk, Mariaplein 1, 4834 XG Breda.De dag begint om 10.00 uur ’s ochtends, tot even na 20.00 uur. Deze dag is bedoeld voor alle jongeren van 12-30 jaar. In één dag wordt er, onder enthousiaste en vakkundige begeleiding, met deze jongeren een ware theaterproductie op de planken gezet. In de ochtend wordt de achtergrond van het verhaal verteld en worden de jongeren ingedeeld in één van de groepen (denk hierbij aan toneel, schmink, dans, decor, kleding, zang, muziek en techniek). Tegen het eind van de dag is het theaterstuk ingestudeerd en wordt dat direct die avond om 19.00 uur voor belangstellenden uitgevoerd in de kerk.  Het verhaal van dit jaar past enorm goed binnen het heilig Jaar van Barmhartigheid… Dit keer wordt namelijk het verhaal van Jona uitgevoerd! Een gepassioneerd en soms behoorlijk koppig persoon, die telkens weer vergeving vindt bij God en uiteindelijk een grote missie volbrengt. Wil jij dit jaar meedoen met deze avontuurlijke en creatieve dag? Meld je dan nu al aan hiervoor, door een mailtje te sturen naar theaterindekerk@outlook.com. Stuur ook een mailtje als je graag meer informatie wil ontvangen wanneer deze bekend is. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Theater in de Kerk, via de Facebook pagina ‘Theater in de Kerk’. Mocht je niet mee kunnen doen met de dag zelf, ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om de theaterproductie te komen bekijken op zaterdag 16 april om 19.00 uur in de Mariakerk te Breda. Hopelijk tot dan!