Aanmelden tienergroep; klik hier

Activiteiten voor jongeren


Tienergroep 
Elke tweede vrijdagavond van de maand komen we met tieners samen in het parochiecentrum van Raamsdonksveer. Elke bijeenkomst staat een thema uit de Bijbel of catechismus centraal. Dit thema diepen we uit door middel van een activiteit. Zo hebben we de vrijdag voor Palmpasen Palmpasenstokken gemaakt, is er een keer een speurtocht door de kerk geweest ( in het donker) en hebben we met de tieners een escape-room gehouden in het parochiecentrum rondom de tien geboden. We nodigen je van harte uit om je aan te sluiten bij deze tienergroep.

De bijeenkomsten zijn steeds van 19.00 – 20.30 elke tweede vrijdag van de maand.

Lijkt dit je leuk? Ben je minimaal 12 jaar en wil je meer informatie of jezelf opgeven? Stuur dan een mail naar; werkgroep.catechese@separochie.nl of bel naar 0162- 511 551

Vormsel
In groep 7 worden tieners uitgenodigd om zich op te geven voor het heilig vormsel. Het vormsel sacrament – dat wordt toegediend door de Bisschop of een daartoe afgevaardigde vormheer of de eigen pastoor – vindt jaarlijks in het najaar in onze parochie plaats. Voor meer informatie kunt u hier klikken. 

YRDV
In Raamsdonksveer en Oosterhout is er voor jongeren tot 30 jaar het jongerenkoor YRDV, dat maandelijks een viering in de kerk zingt. Voor meer informatie over YRDV kun je hier klikken.