Kijk hier voor het actuele rooster van de vierigen

Activiteiten voor jongeren

Uitnodiging WJD@home op Ameland 14 – 16 januari 2022

Beste jongere,

Van 14 tot 16 januari 2022 is er de landelijke ‘WJD@home’ op Ameland: een weekend weg met andere katholieke jongeren uit het hele land.
Het thema is gericht op de Wereldjongerendagen in Portugal in 2023: “Richt u op. Ik stel u aan tot getuige van wat u gezien hebt.” (Handelingen 26, 16).
De bisschoppen geven er catecheses, we vieren samen de mis, er is een avond van barmhartigheid en natuurlijk is er tijd voor ontmoeting & gezelligheid.

Een touringcar rijdt op vrijdag 14 januari 2022 langs alle bisdommen om jongeren op te pikken.
Als je 15 jaar of ouder bent, ben je van harte welkom om in te stappen.

Op deze pagina vind je alle informatie en een link om je op te geven.
Download hier de folder

We hopen dat je meegaat!

Met hartelijke groet,

van het tiener- en jongerenpastoraat van het Bisdom Breda.

Vormsel
In groep 8 worden tieners uitgenodigd om zich op te geven voor het vormsel. Het vormsel – dat wordt toegediend door de Bisschop of zijn vervanger – vindt jaarlijks in het najaar plaats op één of twee wisselende plekken in de parochie. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

YRDV
In Raamsdonksveer is er voor jongeren tot 30 jaar het jongerenkoor YRDV, dat maandelijks in de viering in de kerk zingt. Voor meer informatie over YRDV kun je hier klikken.

Kijk voor meer informatie voor jongeren op de website van het Sint Franciscus Centrum