Nieuw altaarkleed in de Bavokerk te Raamsdonk

Ieder jaar met Kerstmis organiseert de parochiekern Raamsdonk een extra collecte.

Deze collecte wordt dan aan de parochiekern aangeboden ter besteding aan een bepaald doel in de parochiekern.

In 2016 hebben we gecollecteerd voor een bijdrage aan een nieuw te bouwen urnenmuur op de begraafplaats. Deze hebben we in 2018 kunnen realiseren en momenteel is deze in gebruik genomen.

In 2017 hebben we gecollecteerd voor een nieuw altaarkleed. Dit leek in eerste instantie vrij gemakkelijk te realiseren, maar wat bleek, ons altaar heeft wel een heel afwijkende maat. Het was dus niet een kwestie van bestellen maar we zijn op zoek gegaan naar een andere oplossing. Uiteindelijk is het altaarkleed er gekomen. We hebben de stof zelf gekocht en op maat gemaakt en daarna heeft borduuratelier Elonsa uit Raamsdonksveer het geborduurd.

Het resultaat mag er zijn en het kleed is inmiddels, namens de parochianen aangeboden aan de parochiekern.

De PKC Raamsdonk wil dan ook iedereen bedanken die meegeholpen hebben bij het tot stand komen van ons nieuw altaarkleed. Kom zondags eens een keer naar de Bavokerk om het resultaat te bekijken.