KERST! Kleuterkerk 21 december 2019

Op zaterdag 21 december, zijn de kerst kleuterkerk vieringen in de Sint Elisabethparochie.

Deze Kerst-kleuterkerkvieringen zijn speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar en voor iedereen, die met deze kinderen meekomt. We gaan weer zingen, bidden, kaarsjes aansteken, en natuurlijk gaat Pastor Kees op bijzondere wijze het kerstverhaal ‘de geboorte van Jezus’ vertellen. Ook dit jaar nemen we ons kleine kerststalletje weer mee. Om tijdens het kerstverhaal de kleine beeldjes van Jozef en Maria en kindje Jezus in te plaatsen. Helpen jullie weer mee?

Onze kleuterkerkvieringen zijn korte vrolijke vieringen van ongeveer een half uur, een kerstviering voor onze allerjongste met hun ouders en grootouders. We gaan ook een leuk kerst knutselopdrachtje maken. En na afloop is er ranja met een kersttraktatie voor onze jonge bezoekers. Natuurlijk is er na de kleuterkerkviering tijd om de kerststal in de kerk te bewonderen!

Benieuwd? U bent van harte welkom met uw kinderen, kleinkinderen tijdens de vieringen van zaterdag 21 december.

De eerste kleuterkerkviering is in Hank, in de kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen om 16.30 uur. De tweede viering is in Raamsdonksveer in de kerk O.L.V. Hemelvaart om 18.30 uur.

Heeft u bezwaar dat u en/of uw kinderen gefotografeerd worden (voor gebruik website/Facebook en/of Langstraat/Elisabethbode) geef dit dan voor de viering door aan de dames van de werkgroep.

Tot 21 december.

Werkgroep kleuterkerk Sint Elisabethparochie.