Herdertjestocht op Kerstavond 24 december in Geertruidenberg

Gaan jullie mee op zoek naar het pasgeboren kind?

Op kerstavond is de herdertjestocht in de parochiekern Geertruidenberg over de sfeervolle markt.

Het kerstverhaal wordt met een tocht over de sfeervolle markt zichtbaar gemaakt.

Alle kinderen zijn met hun ouders, opa’s, oma’s van harte welkom. En mogen verkleed als herder of engel, met de wegwijzers (de herders) van de herdertjestocht de Ster volgen, op zoek naar de kerststal. Zou kindje Jezus al geboren zijn?

De herdertjestocht begint om 18.30 uur en we vertrekken vanaf de Gertrudis kerk aan de Venestraat 16 (open vanaf 18.15 uur) waar natuurlijk de welbekende kerstliedjes al te horen zijn.

Na afloop is er warme chocomelk, met iets lekkers.

Het zou ontzettend leuk zijn als jullie allemaal een lampion meenemen, en een kleine bijdrage voor onze knikengeltjes

Bij slecht weer blijven wordt het kerstverhaal in de kerk gespeeld.

Heeft u bezwaar dat u en/of uw kinderen gefotografeerd worden (voor gebruik website/Facebook en/of Langstraat/Elisabethbode) geef dit dan voor aanvang van de herdertjestocht door.