Herdertjestocht Kerstavond 24 december 2018

Gaan jullie mee op zoek naar de stal en het pasgeboren kind? Op kerstavond is er een geheel vernieuwde herdertjestocht in de parochiekern Geertruidenberg over de sfeervolle markt.

Het kerstverhaal wordt met een tocht over de markt zichtbaar gemaakt. Door dit verhaal in woord en beeld te vertellen, en de kinderen er op een leuke manier bij het kerstverhaal te betrekken.

Alle kinderen zijn met hun ouders, opa’s, oma’s van harte welkom. En mogen verkleed als herder of engel, met de wegwijzers (de herders) van de herdertjestocht de Ster volgen, op zoek naar de kerststal. Zou kindje Jezus al geboren zijn?

De herdertjestocht begint om 18.30 uur en we vertrekken vanaf de H. Gertrudis kerk aan de Venestraat 16 (open vanaf 18.15 uur) waar natuurlijk de welbekende kerstliedjes al te horen zijn.

Na afloop is er warme chocomelk, met iets lekkers.

Het zou ontzettend leuk zijn als jullie allemaal een lampion meenemen!