Gezinsdag aan Zee: God ontmoet je in het nu!

Op zaterdag 6 juli is er een gezinsdag in de strandkerk van Cadzand, op steenworpafstand van het strand en de zee.

God kan ons maar op één moment nabij zijn: nu. Gisteren is geweest en morgen is er nog niet. Hij geeft Zijn genade op dit moment, ook als het leven tegenzit. Vaak zien we pas als we terugkijken dat Hij ons gedragen heeft. Marie-José van den Heuvel is een jonge veearts, getrouwd en woont in Cadzand. Zij heeft zich in dit onderwerp verdiept en zal hierover spreken, ook uit eigen ervaring.

Met de kinderen doen we een speurtocht op het strand, gaan gezellig barbecueën en vieren samen ons geloof tijdens een mooie Eucharistieviering.

Voor de allerkleinste kinderen is er een crèche. De basisschoolkinderen gaan in de ochtend naar een boerderij (met koeien) en ‘s middags een gezinsspeurtocht doen op het strand. De tieners hebben een uitdagend programma dat is opgezet in samenwerking met Life Teen.

Het programma is van 10.00-18.00. Deelname kost 20 euro per echtpaar, kinderen gratis. Dit is inclusief een lunch en barbecue. Het adres is: Strandkerk, Noorddijk 2, 4506 JE Cadzand

Meer info en opgave: www.gezinengeloof.nl/gezinsdag of mail naar: gezin@bisdombreda.nl.

De flyer treft u aan op de volgende link te klikken  2019-07-06 Flyer gezinsdag