Versoepeling van de coronamaatregelen in de R.K.Kerk vanaf 26 juni. Klik hier voor meer informatie

Alpha

Wat is Alpha?

Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Hoe werkt het?

Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

KIJK
Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video van 25 minuten. De video’s inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je toesturen.

BESPREEK
Het leukste moment van Alpha: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

DATA & TIJDEN

Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van Alpha-Online! We willen het makkelijk voor je maken om Alpha te proberen, daarom starten we Alpha op de dagen en tijden hieronder. Alpha duurt tien weken en twee achtereenvolgende dagdelen.

Meld je hieronder aan. Je krijgt zo snel mogelijk een mail met alle informatie over de eerste bijeenkomst.

Bijeenkomst 1: Is er meer?
Donderdag 16 september, 20.00-21.30 uur

Verder:
23/30 september
7/14/21 oktober
4/11/19/20 /25 november
2 december Tijd: 20.00-21.30 uur

Meld je aan voor Alpha
info@sintelisabethparochie.nl

Voor vragen: ebornhijm@sintelisabethparochie.nl

Alle bijeenkomsten zijn digitaal.
Wij gebruiken het veilige Zoom.
Je krijgt van ons een instructie hoe dit
op je laptop, ipad of mobiele telefoon te gebruiken