Zorgorganisatie Het Hoge Veer blij met de levensmanden.

dsc_3812Voor de jaarlijkse Sint Elisabethviering kregen alle parochiekernen een bijzondere caritas opdracht, het maken van een levensmand voor een zorginstelling.

De levensmanden van de Parochiële Caritas Instelling en van de Parochiekern Raamsdonksveer waren goed gevuld met lekkernijen en handige gebruiksvoorwerpen voor creativiteit en met ontspanningsmateriaal voor ouderen. Tijdens een hobbymiddag op dinsdagmiddag 22 november hebben wij (Ria, Mary en Willy) de levensmanden bezorgd bij Zorgorganisatie Het Hoge Veer. De mensen waren ontzettend blij met dit zeer nuttige cadeau. Wij konden met onze eigen ogen aanschouwen dat de inhoud van de levensmanden ontzettend goed terecht is gekomen; aan de verschillende tafels waren de bewoners ijverig aan het hobbyen.

Op 10 december van 10.00 uur tot 16.00 wordt in Hoge Veer de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. U en wij zijn van harte uitgenodigd.  Op de kerstmarkt worden onder andere alle door de bewoners gemaakte kaarten, schilderijen, brei en haakwerkjes te koop aangeboden. De opbrengst komt ten goede aan leuke gezellige middagen voor de bewoners van Het Hoge Veer.

dsc_3811 dsc_3808 dsc_3805 dsc_3803