Zondag 26 oktober 11.00 uur H.Maria Geboorte Kerk Dussen

Photo 12-05-13 09 39 51 websiteIn deze woord- en communieviering met als thema “Plant in ons hart uw liefde” zal de verkondiging verzorgd worden  door pastor Kees Waas, opgeluisterd door zanggroep SOL onder leiding van Nico Arens en aan de piano Koen Arens. Deze zanggroep is in de jaren 70 opgericht als een jongerenkoor en kon genieten van de populariteit van die tijd. Ondanks de terugloop in leden aantal is er een vaste kern overgebleven. Omdat met het verstrijken van de jaren ook de gemiddelde leeftijd omhoog ging is de naam van jongerenkoor Happy Singers gewijzigd in zanggroep Sol. De zanggroep ondersteunt  de diensten in de Anna kerk te ‘s-Hertogenbosch. De liedkeuze is van dien aard  om aan te sluiten bij de lezingen en teksten van de liturgie. Momenteel bestaat de groep uit 4 sopranen, 4 alten, 2 tenoren en 1 bas. De dirigent  speelt gitaar en zing mee als tenor.