logo_WJD 2016De Wereldjongerendagen (WJD) is het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden ontmoeten, afzien, eucharistie vieren, multiculti-socializen, ofwel: een indrukwekkende ervaring om nooit te vergeten!  Van 25 juli t/m 1 augustus 2016 is Krakau in Polen de gastheer: een unieke kans, dus pak je koffer en sluit je aan bij een van de reizen die vanuit Nederland georganiseerd worden.

Inmiddels hebben al vijftig deelnemers uit het bisdom Rotterdam en het bisdom Breda zich ingeschreven voor de WJD reis ‘Let’s Go, Weg van barmhartigheid’. Met dit aantal is de eerste bus gevuld. Zij zullen deelnemen aan de reis (van 17 juli t/m 2 augustus) die het bisdom Rotterdam in samenwerking met het bisdom Breda organiseert naar de Wereldjongerendagen in Krakau in de zomer van 2016. Jongeren van 16 t/m 30 jaar kunnen zich inschrijven t/m 1 april.

De reis staat in het teken van barmhartigheid, omdat het thema van de Wereldjongerendagen is ‘Zalig de barmhartigen, want zij zullen barmhartigheid ondervinden’ (Mt 5,7).

Informatie over de reis is te vinden op www.bisdomrotterdam.nl/WJD

Zie ook de Facebook pagina van de jongeren in het bisdom Rotterdam

Facebook pagina van Jong Bisdom Breda

Jongeren van 16 t/m 30 jaar kunnen zich via de VNB aanmelden