Weet je dat de lente komt?   Kleuterkerk, 23 april 2016

kleuterkerk lente 2016Zaterdag 23 april, zijn weer de twee kleuterkerk vieringen in de Sint Elisabeth parochie.
Deze vieringen zijn speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar en voor iedereen, die met deze kinderen meekomt.

Tijdens deze kleuterkerk gaan we met de kinderen luisteren naar hoe het allemaal begon. Het allereerste verhaal uit het oude testament, hoe God alles gemaakt heeft, de dag, de nacht, het land, de bergen, de zon, de maan, en de sterren. Wat God allemaal nog meer gemaakt heeft….zal Yvonne voorlezen… Ook is er weer een knutselmomentje en ondertussen zingen we een mooi lente liedje …en natuurlijk gaan we samen bidden en naar een gebedje luisteren.

Onze kleuterkerk vieringen zijn korte vrolijke vieringen van ongeveer een half uur, waarin de kinderen centraal staan. Na afloop is er ranja met wat lekkers voor onze jonge bezoekers.

Benieuwd? U bent van harte welkom met uw kinderen, kleinkinderen tijdens de vieringen van zaterdag 23 april en op www.sintelisabethparochie.nl of www.olvhemelvaart.nl kunt u de foto’s zien van een eerdere kleuterkerk viering.

De eerste kleuterkerk viering is in Hank, in de kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen om 16.30 uur. De tweede viering is in Raamsdonksveer in de kerk O.L.V. Hemelvaart om 18.30 uur.

Tot dan.

Werkgroep kleuterkerk Sint Elisabeth parochie.