Op 25 augustus zijn 5 vormelingen en hun ouders gestart met de bijeenkomsten. Deze zijn als voorbereiding op het ontvangen, van het sacrament van het Heilig Vormsel op vrijdagavond 27 november 2020.
Dit jaar zijn we gestart met het project van onze pastoor Ceriani, Kom, Heilige Geest. Inmiddels hebben we drie bijeenkomsten achter de rug waarin we al veel behandeld hebben. Zo hebben we al verschillende gebeden, het Onze Vader, het Weesgegroet en het gebed tot de eigen engelbewaarder uit ons hoofd geleerd. En zijn we de diepte ingegaan, wie is God? Wat is God? Wat zegt Hij? En ken je hem? Weten we wat een sacrament is? En hebben we onder andere uitleg over de Bijbel, en de Heilige Drie-eenheid van pastoor Ceriani en PW Kees Waas gekregen. Ook de ouders hebben al een catechese bijeenkomst gehad van diaken Egbert Bornhijm.

Op zaterdag 19 september hebben de vormelingen een eucharistieviering bijgewoond. Willy nam de vormelingen tijdens deze viering mee voor de kindernevendienst waarin we navertelling Matteüs 20,1-16a “werken voor een eerlijk loon” hebben voorgelezen en doorgesproken. Nadat we als afsluiting van de kindernevendienst de woordzoeker arbeiders in de wijngaard hadden gemaakt, begaven we ons terug naar de kerk, om de bereiding van de gaven en het eucharistisch gebed bij te wonen.

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 29 september om 19.00 uur