Uitnodiging Informatieavond, Eerste Heilige Communie 2021.

De data voor de Eerste Heilige Communievieringen 2021 zijn bekend!
Voor de parochiekernen Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg (Dongemondregio) is er één communieviering op 13 juni 2021.
Voor de parochiekernen Dussen, Woudrichem en Hank (Altenaregio) ook één communieviering, op 6 juni 2021.
De catechesebijeenkomsten als voorbereiding zullen gezamenlijk plaats vinden.
Pastoor Ceriani, sinds september 2019 pastoor van de Sint Elisabethparochie. Werkt sinds vorig jaar tijdens het voorbereidingstraject met een veel uitgebreider communieproject, als voorbereiding op de Eerste Heilige Communie. Met onder andere catecheselessen voor zowel u als uw communicant, het bijwonen van eucharistievieringen en tweemaal een moment van boete en verzoening. Een traject, zoals dat al in meerdere parochies in ons bisdom uitgevoerd wordt. Daarom wil hij graag voordat u besluit uw kind aan te melden, op een informatieavond hierover uitleg geven.

Deze uitnodiging is voor één ouders van de communicant (dit i.v.m. de covid-19 maatregelingen die nu van kracht zijn). Na deze avond kunt u uw
ind aanmelden voor deelname, waarvoor u dan ook het benodigde formulier ontvangt.

De informatieavond is op maandag 30 november 19.30 uur in de O.L.V. Hemelvaartkerk te Raamsdonksveer (Entree via de hoofdingang).
In verband met de covid-19 maatregelingen is aanmelden dringend gewenst!

Via de mail  st.elisabethp.eerstecommunie@gmail.com