Uitnodiging Informatieavond, Eerste Heilige Communie 2020

De data voor de vieringen van de Eerste Heilige Communie in de Sint Elisabethparochie voor het jaar 2020 zijn bekend. Voor de parochiekernen Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg is de communieviering zondag 7 juni in de O.L.V. Hemelvaartkerk te Raamsdonksveer. En voor de parochiekernen Dussen, Woudrichem en Hank is de communieviering zondag 14 juni in de O.L.V. Onbevlekt Ontvangen kerk te Hank.

Pastoor Ceriani, sinds september 2019 pastoor van de Sint Elisabethparochie ziet graag een ander traject als voorbereiding op de Eerste Heilige Communie. Zoals dat al in meerdere parochies in ons bisdom uitgevoerd wordt. Daarom wil hij graag voordat u besluit uw kind aan te melden, op een informatieavond uitleg geven over dit nieuwe traject. Deze uitnodiging is voor beide ouders van de communicant. Na deze avond kunt u uw kind aanmelden voor de Eerste Heilige Communie, waarvoor u dan ook het benodigde formulier en de planning van de bijeenkomsten ontvangt.

Deze avond is op dinsdag 7 januari 19.30 uur in het parochiecentrum te Raamsdonksveer.

(Het parochiecentrum vindt u als u tussen het parochiesecretariaat St. Jozeflaan 3 en het DELA-gebouw naar achteren loopt.)