Uitnodiging: Geloofsfeest voor kinderen 2018 Welkom Thuis!

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 30 juni 2018 in Roosendaal. Ook als je niet gelovig of katholiek bent, ben je van harte welkom. Het thema van de dag is: Welkom Thuis! en gaat over de verloren zoon: ook al had hij het geld van zijn vader opgemaakt, toch was zijn vader ongelofelijk blij dat de zoon weer thuiskwam!

Tijdens deze feestdag kijken we naar een nieuw theater van Matthijs & Henkie, zijn er leuke workshops in de middag (trommelen, acteren, dansen, knutselen) en sluiten we de dag af met een mooie Eucharistieviering.

De dag begint om 9.30 uur en eindigt rond 15.00 uur. Locatie is de tuin van de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal. De toegang is 5 euro per deelnemer/begeleider. Vergeet niet om een lunchpakketje mee te nemen, wij zorgen voor koffie en limonade.

Info en opgave: www.gezinengeloof.nl/feest

Het geloofsfeest voor kinderen is een initiatief van het Sint Franciscuscentrum – het vormingscentrum van het Bisdom van Breda, de Sint Norbertusparochie in Roosendaal en verschillende andere parochies uit het bisdom.

Foto’s: Ramon Mangold