De weg naar God vinden

Welkom op de website van Sint Elisabethparochie. Wij hopen via deze website veel mensen te kunnen bereiken op hun zoektocht naar God en bij het leren kennen van Jezus Christus. Het is ons vurig streven, hun een helpende hand te bieden bij een zinvolle beleving van het geloof.

De Sint Elisabethparochie  bestaat sinds 1 januari 2012 en is ontstaan uit een fusie van de voormalige parochies van Raamsdonk (H. Bavo), Raamsdonksveer I(Maria Hemelvaart) Geertruidenberg (H. Gertrudis), Hank (O.L.V. Onbevlekt Ontvangen), Dussen (H, Maria Geboorte) en Woudrichem (H. Joannes Nepomucenus)

In de parochie staan we samen voor ons geloof en dragen we op verschillende manieren en met diverse activiteiten de boodschap van Jezus Christus uit.

Deze website geeft actuele informatie over onze parochie, over  de vieringen over de wijze waarop we actief bezig zijn met ons geloof.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet op onze website, dan horen we dat graag van u. U kunt dan contact met ons opnemen.

Meer informatie vinden over

Klik hier voor de digitale versie
van De Elisabethbode
Zomereditie 2020