Sint Elisabethviering op 8 november in Geertruidenberg

elisabeth van thuringenInmiddels traditiegetrouw willen wij ook dit jaar weer het feest van de patrones van onze parochie, de heilige Elisabeth van Thüringen, vieren. Wereldwijd vieren we in de kerk haar feestdag op 17 november. Als parochie vieren wij echter op zondag 8 november a.s. in de kern Geertruidenberg haar feestdag. Om 10.30 uur begint de feestelijke Eucharistieviering in de H. Gertrudiskerk aldaar. Zoals elk jaar willen we er na de H. Mis een gezellige bijeenkomst van maken waarbij de ontmoeting met elkaar centraal staat. Er zal u een warme lunch worden aangeboden, welke is bereid vanuit de samenwerking tussen de verschillende kernen van onze parochie. In het weekend van 7 en 8 november zijn de andere kerken binnen de parochie gesloten en willen we als parochie echt met elkaar vieren in gemeenschap. Natuurlijk hopen we daarom van harte dat velen die dag de weg naar Geertruidenberg zullen weten te vinden. Heeft u het al genoteerd in uw agenda of op de kalender? Graag tot 8 november!

Uw pastores

Flyer:

elisabethviering 2015 aangepast-2        elisabethviering 2015 aangepast achterkant