PASEN! Kleuterkerk op 4 april

paashaas.docxPaaszaterdag 4 april, zijn weer de twee kleuterkerk vieringen in de Sint Elisabethparochie. Deze vieringen zijn speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar en voor eenieder, die met deze kinderen meekomt. Deze keer zal natuurlijk het verhaal en het spel/knutselmoment geheel in het teken van Pasen staan. Onze kleuterkerk vieringen zijn korte vrolijke vieringen van ongeveer een half uur, waarin de kinderen centraal staan. Na afloop is er ranja met wat lekkers voor onze jonge bezoekers. Benieuwd? U bent van harte welkom met uw kinderen en kleinkinderen tijdens de vieringen van zaterdag 4 april . Op www.sintelisabethparochie.nl of www.olvhemelvaart.nl kunt u de foto’s zien van een eerdere kleuterkerk viering.

De eerste kleuterkerk viering is in Hank, in de kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen om 16.30 uur.
De tweede viering is in Raamsdonksveer in de kerk O.L.V. Hemelvaart om 18.30 uur.

Tot dan,

Werkgroep kleuterkerk Sint Elisabeth parochie.