Ouderenpastoraat

ouderenpastoraatIn verschillende parochiekernen is aandacht voor het ouderenpastoraat, dat op verschillende manier zichtbaar wordt. Denkt u bijvoorbeeld aan het regelmatig bezoeken van alleenstaande ouderen, wat extra aandacht rond bijzondere jubilea, zoals een 80e verjaardag, of het organiseren van speciale activiteiten voor ouderen.

In de diverse verzorgings- en verpleeghuizen in onze parochie zijn met grote regelmaat vieringen, speciaal bedoeld voor de bewoners van deze huizen.

In verzorgingstehuis het Hoge Veer is er bovendien maandelijks een zogenaamd contactuurtje, waarbij alle oudere bewoners van het huis worden uitgenodigd voor ontmoeting, gesprek en gebed.

Voor meer informatie over het ouderenpastoraat in uw kern, kunt u terecht bij de contactpersonen in de verschillende parochiekernen.

Raamsdonksveer: Paula Bossers
 06-25497779 / paulabossers@live.nl