Levensmand voor Zorgboederij de Kaasdonk

In de Elisabethviering van 18 november 2018 zijn de levensmanden vanuit de parochiekernen voorgedragen.

Heel blij zijn wij met de mooie levensmand die wij deze week hebben ontvangen van de parochiekern Raamsdonk. Jaarlijks wordt er een levensmand samengesteld ter gelegenheid van de Elisabethdag. En dit jaar was de keuze gevallen op onze zorgboerderij. In aanwezigheid van onze cliënten hebben we de levensmand in ontvangst mogen nemen. Wat een verrassing voor allemaal!

De mand is heel mooi samengesteld en bevat een grote sortering van knutselspullen, spelletjes en lekkere dingen. We gaan er van genieten! Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken die een bijdrage heeft gegeven aan de mand, in het bijzonder Mia en Marlies die de mand hebben samengesteld. Ook bedanken we de mensen die knutselmateriaal, puzzels en spelletjes hebben gebracht naar de pastorie of naar de zorgboerderij. Heel bruikbaar allemaal. Ook daar zijn we super blij mee! Zeker in de komende wintermaanden zullen we er veel gebruik van maken.

Namens iedereen van de Kaasdonk, Jan Meijs en Marlies Boons