Anton Bergmans fotoMaandagmiddag 8 december 2014 hebben 5 vrijwilligers een Waarderingspenning ontvangen uit handen van burgemeester Haasjes – van den Berg.

Maandag 8 december 2014 hebben 5 vrijwilligers
uit handen van burgemeester S. Haasjes – van den Berg in het gemeentehuis van Werkendam de Waarderingspenning van de gemeente ontvangen.  .

Deze Waarderingspenningen worden een keer per jaar uitgereikt als blijk van waardering voor vrijwilligersactiviteiten in de breedste zin van het woord.
Ook “onze ” Anton Bergmans was een van de gelukkigen.

De heer Anton Bergmans uit Hank

De heer Anton Bergmans is koster in de Rooms Katholieke kerk van Hank. Altijd druk in de weer en hij verricht tal van voorkomende werkzaamheden in en rondom de kerk . Hij is een van de mensen die er voor zorgen dat de kerk er telkens weer tiptop uitziet. Ook organiseert hij fietstochten voor senioren en is hij actief betrokken bij de Avond-4-daagse in Hank. Dus al met al is Anton druk en heeft hij de waardering zeker verdiend. Proficiat Anton!

Anton Bergmans foto