Kleuterkerk Kerst vieringen in de St. Elisabethparochie 23 december 2017

Zaterdag 23 december waren er speciaal voor de allerjongste de kerst kleuterkerk vieringen in de St. Elisabethparochie.

Pastor Kees Waas is de vaste voorganger bij de kleuterkerk vieringen. Een bekend en vertrouwd gezicht voor de bezoekertjes. Hij opende de vieringen met het maken van het kruisteken en een gebed. Waarna we het danklied zongen met de kinderen. Tijdens het lied “kijk eens aan” werden de vier kaarsjes aangestoken. Gevolgd door het lied van de doos, wat zou er deze keer gezien het thema in de doos zitten? Hierna vertelde de pastor het kerstverhaal, en ondertussen werd het kleine kerststalletje langzaam door de kinderen gevuld, een oplettend bezoekertje wist wel te vertellen dat we de kameel vergeten waren! Het knutselmoment was deze keer een kerstboompje voor in de boom, Yvonne  las nog een kort kindergebedje over de decembermaand voor. Waarna gezamenlijk het Wees gegroet Maria werd gebeden. En ook de vier kaarsjes mochten onder toeziend oog van Natasja weer uitgeblazen worden. Onze trouwe kleuterkerk fotograaf Michiel heeft weer mooie foto’s gemaakt tijdens de kleuterkerkvieringen. We sloten de viering af met waar we mee begonnen waren, het maken van het kruisteken. Tijd voor wat lekkers, voor alle kinderen was er nog een bekertje ranja met een kerst traktatie.

DANKJEWEL, dat jullie er waren. We wensen jullie een gelukkig Nieuwjaar!

Tot de volgende kleuterkerk!