Kleuterkerk, 14 april 2018. Zoeken en vinden!

Zaterdag 14 april, zijn weer de twee kleuterkerk vieringen in de Sint Elisabeth parochie.

Deze kleuterkerk vieringen zijn speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar en voor iedereen, die met deze kinderen meekomt. We gaan weer zingen, bidden, kaarsjes aansteken, luisteren naar een mooi verhaal, en zoeken want in de kerk is ontzettend veel te vinden! En deze keer, gaan we kleuterkerk vieren in Hank en in Raamsdonk. Dus we gaan niet alleen zoeken in kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen te Hank, maar ook zoeken in de H. Bavo kerk te Raamsdonk we hopen natuurlijk dat we ook daar vele van onze trouwe bezoekertjes mogen ontmoeten.

Onze kleuterkerk vieringen zijn korte vrolijke vieringen van ongeveer een half uur. En na afloop is er ranja met iets lekkers voor onze jonge bezoekers.

Benieuwd? U bent van harte welkom met uw kinderen, kleinkinderen tijdens de vieringen van zaterdag 14 april en op www.sintelisabethparochie.nl of www.olvhemelvaart.nl kunt u de foto’s zien van een eerdere kleuterkerk viering.

De eerste kleuterkerk viering is in Hank, in de kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen om 16.30 uur. De tweede viering is in Raamsdonk in de H. Bavo kerk om 18.30 uur.

Tot dan.

Werkgroep kleuterkerk Sint Elisabeth parochie.