kerstpakket

De stuurgroep diaconie verleent jaarlijks medewerking aan de kerstpakkettenactie. Gedurende de Advent worden in de parochiekernen Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg ,in samenwerking met Maatschappelijk Werk Trema, houdbare levensmiddelen ingezameld, die enkele dagen voor Kerstmis worden gevormd tot kerstpakketten bestemd voor cliënten die bij maatschappelijk werk bekend zijn en om financiële reden dan wel anderszins tijdens de feestdagen extra aandacht verdienen van de gemeenschap.

Bij houdbare levensmiddelen wordt gedacht aan: rijst, pasta, groenten en fruit in blik, koffie, thee, koek en snoep, limonades en sappen, luiers, wasmiddelen e.d.

De levensmiddelen kunnen tijdens de openingsuren van het parochiecentrum of voorafgaand aan de wekelijkse diensten worden ingeleverd.