kinderkoor-tinterRAAMSDONKSVEER – Zing je weleens onder de douche? Heb je wel eens eerder in een koor gezongen? Of lijkt zingen je gewoon leuk? Pak dan nu je kans en geef je op voor de KerstKids! Samen met andere kinderen ga je dan oefenen om met elkaar een heus kerstconcert te zingen. Vond je dat al spannend? We zingen ook bij de gezinsviering op kerstavond! Geef je snel op voor KerstKids! 

WANNEER OEFENEN WE?
De repetities van KerstKids staan gepland op 17 en 24 november en op 8, 15 en 22 december. (1 december is er een weekje vrij). Repeteren is van 18:30u tot 19:45u op de St. Jozeflaan 1b in Raamsdonksveer.

WANNEER ZINGEN WE?
We zingen samen een kerstconcert op zondagmiddag 18 december in Hoge Zwaluwe. Ook zingen we tijdens de gezinsviering op kerstavond, 24 december, om 19:00u in Raamsdonksveer.

GEEF JE OP!
Lijk het je leuk om met ons mee te zingen? Geef je dan op! Stuur even een mailtje naar kinderkoortinter@outlook.com. Vermeld daarin even je naam en geboortedatum. Ook is het voor ons handig om het emailadres en telefoonnummer van je papa of mama te hebben, zodat we hen ook kunnen bereiken.

KINDERKOOR TINTER
KerstKids is een project van Kinderkoor Tinter. Tinter is een kinderkoor voor kinderen vanaf groep 3 die het leuk vinden om te zingen. Als kinderkoor zingen we veel verschillende liedjes, oude en nieuwe (volks)liedjes in veel verschillende talen zoals Engels, Frans, Afrikaans enz, musicalliedjes, maar ook een Ave Maria op melodie van Beyoncé, kortom teveel om op te noemen. Met KerstKids maak je op een leuke en vrijblijvende manier kennis met het kinderkoor. Ben je enthousiast geworden van KerstKids? Dan mag je natuurlijk altijd blijven zingen bij Kinderkoor Tinter!

TOT SNEL BIJ KERSTKIDS!
We hopen je op de eerste repetitie te zien van KerstKids, zodat we gezellig samen kunnen zingen en twee mooie optredens gaan wegzetten!

Groetjes,
Kinderkoor Tinter