KERST! Kleuterkerk 22 december 2018

Zaterdag 22 december, net voor de kerstdagen, zijn de kleuterkerk vieringen in de Sint Elisabethparochie. Deze Kerst-kleuterkerk vieringen zijn speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar en voor iedereen, die met deze kinderen meekomt. We gaan weer zingen, bidden, kaarsjes aansteken, en natuurlijk gaat Pastor Kees op bijzondere wijze het kerstverhaal ‘de geboorte van Jezus’ vertellen. Ook dit jaar nemen we ons kleine kerststalletje weer mee. Om tijdens het kerstverhaal de kleine beeldjes van Jozef en Maria en kindje Jezus te plaatsen.  Helpen jullie weer mee?

Onze kleuterkerk vieringen zijn korte vrolijke vieringen van ongeveer een half uur, een kerstviering voor onze allerjongste met hun ouders en grootouders. We gaan ook een leuk kerst knutselopdrachtje maken. En na afloop is er ranja met een kerst-traktatie voor onze jonge bezoekers. Natuurlijk is er na de kleuterkerk viering tijd om de kerststal in de kerk te bewonderen!

Benieuwd? U bent van harte welkom met uw kinderen, kleinkinderen tijdens de vieringen van zaterdag 22 december.

De eerste kleuterkerk viering is in Hank, in de kerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen om 16.30 uur. De tweede viering is in Raamsdonksveer in de kerk O.L.V. Hemelvaart om 18.30 uur.

Heeft u bezwaar dat u en/of uw kinderen gefotografeerd worden (voor website en Langstraat) geef dit dan vóórafgaand aan de viering door aan de dames van de werkgroep.

Tot 22 december.

Werkgroep kleuterkerk Sint Elisabethparochie.