Ker(k)misviering 2015 echt op de kermis!

Kerkmis 29-06-2014 (34) kermisviering RVRaamsdonksveer
– Na zeven jaar de kermisviering op het kerkplein voor de O.L.V. Hemelvaartkerk te hebben gevierd, gaan we dit jaar echt naar de kermis voor de viering. Vorig jaar viel de viering letterlijk in het water. Halverwege de viering moesten we met zijn allen snel naar binnen. Improviseren was ook een uitdaging!
Een kermisexploitant had vorig jaar al aangeboden om de viering bij de botsauto’s te houden. Dat aanbod was te kort van te voren om alles nog te veranderen, maar dit jaar maken we wel graag gebruik van het aanbod en gaan we dus richting de botsauto’s.
Dat er behoefte is aan een gezamenlijke viering blijkt wel uit het aantal mensen dat de afgelopen jaren de vieringen bijwoonde en ook uit de hartverwarmende reacties na afloop. Bijzonder is het met name dat er naast vele trouwe kerkgangers ook mensen die ochtend aanwezig zijn, die niet zo vaak in de kerk komen. De parochiekern heet zeker ook die groep mensen, die wel ‘iets’ met het geloof hebben maar niet elke week in de kerkbanken zitten, op 28 juni van harte welkom.

Het is echt de bedoeling dat u zelf uw stoeltje meebrengt

De muziek wordt verzorgd door YRDV en Tinter. De voorganger tijdens deze eucharistieviering is pastor John van der Laer. De mis begint om 11.00 uur.  Na de viering drinken we gezellig koffie of thee en kunnen we napraten hoe u dit ervaren heeft. U bent van harte welkom op 28 juni op de kermis!

Namens de parochiekerncommissie
Mary van den Kieboom