YRDVRAAMSDONKSVEER – Op zondag 4 oktober verzorgt jongerenkoor YRDV de muziek tijdens de viering van 11:00u in de OLV-Hemelvaartkerk in Raamsdonksveer. Na afloop van de viering organiseert YRDV een toverende taartentafel om geld in te zamelen voor hun koorreis naar Rome.

YRDV OP REIS
Jongerenkoor YRDV heeft al enkele jaren de wens om op reis te gaan naar de Italiaanse hoofdstad Rome. Dit jaar is het dan eindelijk zover. Eind oktober zullen de jongeren van YRDV met het vliegtuig neerstrijken in Rome. YRDV zingt daar op de zondagmorgen in Santa Maria dell’ Anima. Bovendien geeft het koor, samen met een Italiaans jongerenkoor, een concert. Zo’n reis naar Rome kost echter ook veel geld en daarom zamelt het koor geld in. 

TOVERENDE TAARTENTAFEL
Na afloop van de viering van 4 oktober kan iedereen deelnemen aan de Toverende taartentafel. De koorleden van YRDV laten hun beste kookkunsten zien. Taarten en cakes in diverse soorten zullen worden uitgestald. Tegen vrijwillige bijdrage mag iedereen genieten van een stuk taart en een lekkere kop koffie. De opbrengst wordt gebruikt om de reis van YRDV naar Rome tot een succes te maken. 

CONCERT
Op diezelfde 4 oktober geeft Jongerenkoor YRDV ook een concert in de kerk van Woudrichem aan de Vissersdijk. Het concert start om 15:00u en kost 5 euro. Het koor zingt werken van Mozart, Ola Gjeilo, John Rutter, Händel en anderen. Daarnaast zijn er muzikale intermezzo’s van Mendelssohn en Chopin. Iedereen is van harte welkom!

SPONSOREN
De reis naar Rome wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren: Van de Lande, De Levensboom en Yor-game. Ook sponsor worden? Neem dan contact op met Eva van der Vorst: evahermans@live.nl .

JONGERENKOOR YRDV
Jongerenkoor YRDV telt 22 leden van 15 tot en met 30 jaar. Het koor staat onder leiding van dirigent Jan Willems en wordt begeleid door pianist Erik van der Vorst. Dit jaar nog werd het koor tweede in de hoogste competitie op het jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Ook zingen ze regelmatig elders in het land en zelfs op nationale televisie. www.yrdv.nl