Jongeren

Vormsel
In groep 8 worden tieners uitgenodigd om zich op te geven voor het vormsel. Het vormsel – dat wordt toegediend door de Bisschop of zijn vervanger – vindt jaarlijks in het najaar plaats op één of twee wisselende plekken in de parochie. Voor meer informatie kunt u hier klikken. In 2014 is de vormselviering op vrijdagavond 14 november om 19.00 uur.

Jongerencatechese
Bij voldoende belangstelling start er jaarlijks een groep jongerencatechese in Woudrichem.

Contactpersoon:

YRDV
In Raamsdonksveer is er voor jongeren tot 30 jaar het jongerenkoor YRDV, dat maandelijks in de viering in de kerk zingt. Vanuit dit koor wordt ook vier keer per jaar een Taizéviering op vrijdagavond georganiseerd. Voor meer informatie over YRDV kun je hier klikken. Voor meer informatie over de Taizévieringen, kun je hier klikken.
In 2014 werd YRDV nationaal kampioen tijdens het jongerenkorenfestival in Rijsbergen: klik hier voor een nieuwsbericht en hier voor videobeelden