Dit jaar willen we Kerkbalans van start laten gaan met een inluidmoment. Op zaterdag 21 januari 2017 om 13.00 uur zullen op verschillende plekken verspreid over het land de kerkklokken klinken.  Ook in de Sint Elisabethparochie zullen de klokken in de kernen luiden. Bij het inluiden zullen zoveel als mogelijk Kerkbalans-vrijwilligers aanwezig zijn. Zij maken Kerkbalans mogelijk en dankzij Kerkbalans kunnen kerkgemeenschappen en ook die van ons actief zijn en blijven.

Het thema van Kerkbalans is dit jaar: ‘Mijn kerk verbindt’. Want de kerk verbindt mensen in roerige tijden, door liefde en in geloof. Vroeger, en zeker ook nu. Al jaren vraagt Kerkbalans met een grootse campagne aandacht voor de belangrijke functie van de kerk in de samenleving.

Tal van  vrijwilligers in onze parochie met haar kernen zijn al dagen bezig met de voorbereiding van de Aktie Kerkbalans. Nog meer vrijwilligers gaan op pad om de formulieren te verspreiden . Aan de ontvangers wordt een positieve reactie gevraagd. Samen met degenen die ons al jaren ondersteunen kunnen we doorgaan met het verbindende parochiewerk.
Het parochiebestuur.