Nederlandse bisschoppen laten anderhalve meter-regel los bij voldoende ventilatie. Lees hier het hele bericht

activiteiten voor gezinnen

Kleuterkerk

Drie tot vier maal per jaar is er op zaterdagmiddag een kleuterkerkviering voor alle kinderen van 0 tot 7 jaar. De bedoeling is om de kinderen op een speelse manier te laten kennismaken met de kerk. Deze kleuterkerkvieringen vinden altijd plaats in de kerk van Raamsdonksveer en de kerk van Hank en zijn bedoeld voor de kinderen uit de hele parochie. Ongeveer 2 weken voor de viering ontvangt men desgewenst een uitnodiging.

Live op facebook – online catechese voor kinderen en gezinnen

Speciaal voor kinderen is Kapelaan Jochem iedere zondag- en woensdagavond van 19.00 uur tot 19.15 uur  LIVE op Facebook.
Hij leest voor uit het Evangelie van die dag, of een van de andere schriftlezingen die de kerk leest. Op zondag wordt ook gezongen én je kunt echt meedoen door voorbeden te sturen. Daar bidt kapelaan Jochem dan voor. Tot slot krijgt iedereen de zegen!

Iedere woensdag- en zondagavond om 19.00 uur op: www.facebook.com/gezinspastoraat

Geloofsfeest voor kinderen

Op 17 juli is het Geloofsfeest voor Kinderen!! We gaan ervan uit dat we weer een prachtig feest hebben buiten, in de tent, in de tuin van de Onze Lieve Vrouweparochie in Roosendaal. Als dat niet kan, dan doen we het online, dus je kunt je al gerust opgeven. Het thema is: Koning te Rijk. Klik hier voor het filmpje om in de stemming te komen. Alle info is te vinden op: www.gezinengeloof.nl/feest

Gezinsdag aan Zee: Welkom Thuis!

Alle gezinnen zijn op zaterdag 24 juli – de eerste dag van de zomervakantie- van harte uitgenodigd voor deze gezinsdag aan zee! Ook die gezinnen waarbij één ouder voor de kinderen zorgt.

Thuis is waar je helemaal jezelf kan zijn. Thuis zijn we ook bij God, bij Hem mogen we helemaal onszelf zijn met onze vreugde en verdriet.  lees verder

Kijk voor meer activiteiten voor kinderen op de website van het Sint Franciscus centrum