Eerste Heilige Communie mei 2019

De werkgroep Eerste Heilige  Communie is alweer voorzichtig begonnen met de voorbereidingen van de kinderenbijeenkomsten, ouderavonden, vieringen voorafgaand aan, en voor de het grote feest zelf de Eerste Heilige Communieviering die dit jaar plaats zal vinden op zondag 19 mei 2019 voor de parochiekernen Raamsdonksveer en Geertruidenberg. En voor de parochiekern Raamsdonk op zondag 5 mei 2019.

De Eerste Heilige Communie is voor kinderen vanaf groep 4.

Wij willen u van harte uitnodigen voor de aanmeldingsviering op zaterdag 12 januari 2019  om 19:00 uur in de O.L.V. Hemelvaartkerk te Raamsdonksveer. Na deze viering kunt u uw kind opgeven bij de werkgroep. Wij zijn tijdens deze kerkdienst aanwezig en hebben als u deze nog niet thuis heeft ingevuld aanmeldingsformulieren bij die u dan alsnog kunt invullen. Ook is er na de viering een speurtocht in de kerk voor onze a.s. communicanten.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij deze aanmeldingsviering, dan is het aanmeldingsformulier te downloaden via de website www.sintelisabethparochie.nl Na het invullen van het aanmeldingsformulier kunt u deze in de brievenbus bezorgen bij de pastorie aan de Sint Jozeflaan 3 te Raamsdonksveer. Of de pastorie in uw eigen woonplaats.

U kunt uw aanmeldingsformulieren tot uiterlijk 13 januari 2019 inleveren. Waarna we u zo snel mogelijk alle benodigde gegevens zullen mailen.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Eerste Heilige Communie