Derde kinderbijeenkomst communicanten Raamsdonk

Huis van God

We beginnen, na het verzamelen in de pastorie, iedere bijeenkomst in doopkapel van de H. Bavokerk.

Ria opende met een woord van welkom, het aansteken van de bidkaars en het maken van het kruisteken. Hierna werd het Onze Vader geoefend met de kinderen. Dat is tevens ook de huiswerkopdracht voor alle kinderen, oefen thuis het Onze Vader! Want het was nog best moeilijk.

Er werd teruggeblikt op de vorige bijeenkomst en de huiswerkopdracht werd bekeken. De foto-opdracht. Ria las het verhaal voor HUIS VAN MIJN VADER. En stelde enkele vragen over het verhaal. Terug in de pastorie mochten de kinderen een tekening maken op blz. 17 van het werkboekje. En nog een tekening van de kerk. Er werd afgesloten met ranja en iets lekkers.

Na de bijeenkomst werd er door alle kinderen nog een uurtje gezongen met Marieke. Want in Raamsdonk vormen de kinderen samen met klasgenootjes, broers en zussen het koor tijdens de presentatieviering en de Eerste Heilige Communieviering. En voor de eerste keer ging het al best goed!!

De volgende kinderbijeenkomst is op woensdagmiddag 20 maart, 14.00 uur en het koortje oefent op donderdag 21 maart na school.