MISSIE was het thema van de derde bijeenkomst.

Marieke begon deze bijeenkomst met een bal spel weten we na twee bijeenkomsten elkaars namen al? Ze begon zelf gooide de bal naar een van de jongeren zei haar eigen naam en de naam van degene die de bal toegeworpen kreeg. Af en toe werd er nog op de naamsticker gekeken.

Na de korte terugblik op de vorige bijeenkomst kregen, waarbij ze de email aan God mochten inleveren. En een gezamenlijk gebed ter voorbereiding op het vormsel o.l.v. pastoor Ceriani. Kregen we het over het thema van de bijeenkomst van vandaag.

MISSIE, Wat betekent dat een missie hebben? Wat is jullie missie? Waar droom je van? Hoe wil je dat jouw toekomst eruit zal zien? De jongeren mochten in het werkboekje hun droom uittekenen. Al gauw waren ze allemaal ijverig aan het tekenen en inkleuren.

Daarna lazen we het Bijbelverhaal, Jezus heeft een missie.

Pastoor Ceriani ging met de jongeren dieper op het Bijbelverhaal in. Waarbij ze eerst zelf vragen mochten stellen, en daarna kregen ze van de pastoor verdere uitleg. Want genas Jezus alle blinden mensen? Liet Hij alle gevangenen vrij?

Daarna komen we terug op onze missies, onze dromen. Hoe denken jullie dat het in het rijk van God zal zijn. En wat zijn dan nog de dingen die in onze wereld veranderen? Wat is jouw droom voor deze wereld?

We sloten de bijeenkomst af door met behulp van de gebedssnoertjes een tientje te bidden.

De volgende bijeenkomst is dinsdag 22 oktober.