img_7628Thema van de derde bijeenkomst was MISSIE.

Iedere bijeenkomst begint met een korte terugblik op de vorige bijeenkomst. Iedere jongeren heeft thuis een email aan God geschreven en levert deze in.

Jezus, heeft een missie. 

Wat betekent dat een missie hebben? Wat is jullie missie? Waar droom je van? Hoe wil je dat jou toekomst eruit zal zien?
De jongeren mogen op een half A4tje in het werkboekje hun droom uittekenen, de andere helft moeten ze nog even leeg laten. Al gauw zijn ze allemaal ijverig aan het tekenen en inkleuren de dromen worden uitgetekend. Daarna mogen ze op de andere helft van het witte vel papier hun droom voor deze wereld tekenen…

Hierna lezen we het bijbelverhaal, Jezus heeft een missie en de drie evangelieverhalen uit het werkboekje.

Daarna komt de rozenkrans tevoorschijn en gaan we met zijn allen een tientje bidden voor oorlogskinderen. In de maand oktober bidden kinderen over de hele wereld voor oorlogskinderen en daar hebben wij ons met de vormelingen bij aangesloten. Voor alle jongeren is er door de dames van de werkgroep een sleutelkoord voor vrede gemaakt waarbij het kruisje voor het Onze Vader staat en de tien kralen elk voor een Wees gegroet Maria. Deze kralen worden de volgende week ook weer gebruikt om het tientje te bidden!

We kijken weer terug op een leerzame bijeenkomst. 

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 11 oktober om 19.00 uur.

img_7627 img_7626 img_7625 img_7624 img_7623 img_7622 img_7619-3e-bijeenkomst