Deelname PCI aan kofferbakverkoop op de Markt in Geertruidenberg

Met door parochianen ingeleverde spullen hebben medewerkers van de Parochiële Caritas Instelling op zondag 28 juli deelgenomen aan de kofferbakverkoop op de Markt in Geertruidenberg.

Met twee kofferbakken vol met boeken, speelgoed en ander kleine huishoudelijke spullen werd de verkoop gestart om na afloop slechts een klein deel weer te hoeven inpakken. Met centen en euro’s is een leuk bedrag bijeen gebracht.

Op zaterdag 17 augustus tussen 17 en 22 uur wordt wederom zo’n verkoop georganiseerd, waaraan de PCI zal deelnemen.

Hebt u nog boeken, speelgoed of andere kleine huishoudelijke spullen teveel in huis, dan kunt u contact opnemen met Willy van der Pluijm tel 06-30275419 om dit bij haar in te leveren of eventueel te laten ophalen.

En tenslotte zien we u natuurlijk graag op 17 augustus om te snuffelen tussen de spulletjes en om de PCI financieel te steunen met uw aankoop.