Cursus in Taal & Teken

“De liturgie van de katholieke kerk ontvouwt zich in woorden en muziek, in tekens en gebaren, in kleding en kleur, in beeldende kunst en architectuur.” Dat is de eerste zin van het boekje ‘In Taal & Teken, liturgie in de katholieke kerk’, dat pastoor Han Akkermans enige jaren geleden geschreven heeft. Aan de hand van dit boekje zal hij komend werkjaar hierover een cursus houden. Per bijeenkomst zal een gedeelte van het boekje behandeld worden.

De eerste bijeenkomsten waren in het najaar van 2018. Wegens grote belangstelling wordt de cursus in de eerste maanden van 2019 voortgezet. De bijeenkomsten staan gepland op woensdagavonden:

23 januari                (blz 38-44)

20 februari              (blz 45-52)

20 maart                  (blz 53-61)

24 april                     (blz 62-71)

telkens van 19.30 tot 21.00 uur, in de Verrijzeniskerk, Vondellaan 43.

Om de cursus te kunnen volgen, is het van belang het boekje aan te schaffen. Dat is voor 7,50 euro verkrijgbaar op het Parochiesecretariaat. Markt 17, Oosterhout.

Als u aan de cursus wilt deelnemen, meld u dan aan bij het parochiesecretariaat:

Telefoon 0162-432.339 of per e-mail  info@catharina-parochie.nl