Een woord van dank…

Zondag 8 september j.l. nam ik tijdens de H. Mis van 11.00 uur afscheid als uw pastoor. Ik ben dankbaar voor de mooie Eucharistieviering waar u en ik God dank mochten zeggen voor al het goede en om zegen mochten vragen voor de toekomst. Een welgemeend woord van dank aan al degenen die deze viering voor- en achter de schermen mogelijk hebben gemaakt. Dank met name ook aan het koor YRDV en begeleiding voor de prachtige zang en muziek. Bijzonder dank ook hen die na afloop van de viering hebben gezorgd voor een gezellige ontmoeting met verse koffie en een hapje en drankje in de zonovergoten tuin van de pastorie. Dank aan mijn collega’s en het parochiebestuur die mij – mede namens u – een prachtige icoon van de patrones van onze parochie, de H. Elisabeth, aanboden. Ik ben er oprecht blij mee. En last but not least dank aan u allen die aanwezig waren in de viering en die bij die gelegenheid persoonlijk afscheid namen of u die mij in de afgelopen tijd kaarten, e-mails of brieven stuurde. Ik ben dankbaar voor al uw ontroerende, lieve, en bemoedigende woorden, uw heel persoonlijke ervaringen en herinneringen, en de attenties die ik mocht ontvangen. Alle reden om werkelijk dankbaar te zijn. Het ga u goed…

Pastoor John van der Laer

Alle foto’s zijn gemaakt door Ad van den Kieboom