Afscheidsviering Alida van Veldhoven op 5 september

Alida van VelthovenPastoraal werkster Alida van Veldhoven gaat per 1 september 2015 onze parochie verlaten. Ze is per deze datum benoemd in het pastoraal team van de H. Mariaparochie in Etten-Leur. Vanwege vakantie en vrije dagen is Alida nu reeds niet meer bereikbaar.
Wij nemen afscheid van haar in een eucharistieviering op zaterdag 5 september om 19.00 uur in de O.L.V. Hemelvaart in Raamsdonksveer. Alida zal in deze viering mee voorgaan. U bent daarbij van harte welkom.
Na afloop van de viering heeft u de gelegenheid om haar onder het genot van een drankje en wat lekkers persoonlijk de hand te schudden.

1 Reactie

1. Na enigszins woelige jaren, wens ik je een dankbaar afscheid toe.
    Voor de toekomst: mooie jaren in gezondheid, met echte liefde, in harmonie met alles wat je bezig houdt. Kortom: veel geluk!
    Groet uit een alweer ver verleden maar in dankbaarheid met blije herinneringen.
    De fanfare swingt weer!

Peter.