Vieren in coronatijd,  aangescherpte maatregelen:

Vanaf heden (14 oktober) mogen nog maar 30 parochianen een viering bijwonen.

Men dient zich vooraf in te schrijven en wij vragen u een mondkapje mee te nemen.
We moeten wel vieren volgens de gegeven richtlijnen, dus kom a.u.b. niet naar de kerk als u zich niet lekker voelt, koorts hebt of hoest!
De richtlijnen zijn onder voorbehoud van de mededelingen van de overheid.

Het pastoraal team laat uitdrukkelijk weten dat zij beschikbaar is voor huisbezoek van zieke mensen. Bel gerust naar pastoor Ceriani 06-17611528 of K. Waas 06-10695818.
______________________________________

PAROCHIEKERN RAAMSDONKSVEER
De Mariakapel is elke dag open van 10.00-16.00 uur.
voor reserveren moet u vóór vrijdag 12.00 uur bellen naar 06-51800804 of een email sturen naar raamsdonksveer@sintelisabethparochie.nl o.v.v. naam en telefoonnummer en het aantal personen.

PAROCHIEKERN RAAMSDONK
Voor reserveren  moet u vóór vrijdag 16 oktober 12.00 uur bellen naar 06-20842250 of een email sturen naar raamsdonk@sintelisabethparochie.nl o.v.v. naam en telefoonnummer en het aantal personen.
______________________________________

PAROCHIEKERN HANK
Reserveren kan tijdens de openingsuren van de pastorie (dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00u) of per email voor vrijdag 12.00u naar hank@sintelisabethparochie.nl o.v.v. naam en telefoonnummer en het aantal personen
_______________________________________

PAROCHIEKERN DUSSEN
Bij binnenkomst dient u uw naam en telefoonnummer te noteren.