5 parochianen gedecoreerd

lintje“Het heeft zijne Majesteit de Koning behaagd om te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau…”¬† Tijdens de jaarlijkse lintjesregen werden deze woorden dertien keer uitgesproken in de gemeente Geertruidenberg. Maar liefst vijf van deze gedecoreerden ontvingen hun lintje mede vanwege hun inzet voor de Sint Elisabethparochie. Namens de parochie van harte gefeliciteerd en dank voor de enorme en zeer gewaardeerde inzet.

De gedecoreerden waren (in volgorde van uitreiking):

lintje Ria EmmenRia Emmen, onder ander voor haar meer dan 30 jaar vrijwillige inzet als koster bij de vieringen van onze parochie in het verzorgingstehuis het Hoge Veer.

lintje Mary van den KieboomMary van den Kieboom, onder andere voor haar veelzijdige werk als voorzitter van eerst parochiebestuur en later parochiekerncommissie, als lector, als coordinator en nog veel meer taken in de parochiekern Raamsdonksveer

lintje Lida VerschurenLida Verschuren, onder andere voor het feit dat zij het eetpunt van de parochie oprichtte in Raamsdonk en Raamsdonksveer.

lintje Cor RommeCor Romme, onder andere voor zijn grote inzet om de bijzondere orgels van de Bavokerk in Raamsdonk voor de toekomst te behouden.

Tenslotte ontving ook Caspar Odekerke nog een lintje. Vooral in zijn rol als bestuurslid van de Stedelijke Godshuizen in Geertruidenberg, maar ook omdat hij al vele jaren als vrijwilliger actief is in de parochiekern Geertruidenberg in de klussengroep en als bezorger van het parochieblad.